Hopp til innholdet

10 webdesign-relaterte greier du MÅ sjekke

  • av

Så lenge jeg kan huske, har jeg alltid vært nysgjerrig, jeg vil alltid vite mer om ting. Derfor tenkte jeg å dele noen kule ressurser og interessante artikler, alle relatert til webdesign!

Jeg kjenner flere som synes kode er skummelt, derfor er det ikke mindre enn to gratis nettsider som lærer deg å kode for design nedenfor. Det er også en lenke til Googles nye Web Designer-program, som kanskje er en enklere inngangsportal enn de 2000 alternativene du får i Photoshop.

Artiklene er en søt blanding av diverse resultater jeg kom over i Google-søk jakten på informasjon om design, og sider jeg visste at hadde slikt innhold fra før, som for eksempel Mashable, som har fantastiske artikler om det meste tech-og-digital-relatert. Har også kastet med lenken til en ganske kul YouTube-fyr som kan sitt om design, og forklarer det på en idiotsikker måte.

Bildene nedenfor er klikkbare. Click away – lær noe nytt.

Vet DU om noen kule artikler/ressurser/kakeoppskrifter som er relevant? Hiv dem inn i kommentarfeltet. Sharing is caring.

Ressurs: Google FontsRessurs: Lær deg HTML og CSS på den enkle måtenArtikkel: 3 Secrets to a Great Web Design ProjectArtikkel: 7 Secrets Graphic Designers Won’t Tell You about Effective Website DesignGoogle WebDesigner - Et program Artikkel: 60 Photoshop shortcuts to speed up your workflowArtikkelfeed - Mashable Web DesignRessurs: Codecademy - Lær deg å kode interaktivt - gratis.Ressurs: Web Field Manual - DesignYouTube-profil: Roberto Blake