Hopp til innholdet

3 Verktøy for Webdesign

  • av

Det finnes store mengder av verktøy der ute ment for webdesign, men i (den nye) oppstarten min har jeg funnet disse, som jeg tenkte å teste ut:

Pixate

Ment for å lage fornuftige, enkle å forstå prototyper til mobil-systemer som Android og iOS.

Lenke til Pixate

Affinity

Om du absolutt ikke liker eller forstår Photoshop, kan Affinity se ut til å definitivt ta over plassen Photoshop har i livet ditt, med litt mindre frustrasjon.

Lenke til Affinity

TypeGenius

Til tross for at jeg elsker Google Fonts, har jeg enda ikke sett noen enkel løsning på å se hvordan fonter fungerer sammen. Når du bygger en nettside er det veldig okei å se fontene sammen, og gjerne finne fonter som funker bra sammen, fortest mulig. Dette spiser nemlig en del tid om du skal jakte gjennom en billion fonter. TypeGenius lar deg velge hovedfont, og så forteller den deg hvilke fonter som fungerer med den fonten, og viser deg preview av hvordan de ser ut på en side.

Lenke til TypeGenius

 

Du kan takke meg senere, men legg gjerne til dine egne favorittverktøy under, jeg vil teste flere!