Hopp til innholdet

Praksis: Tiden hos Synlighet går mot slutten

Jeg kommer til å savne Synlighet! Men nå går praksisen mot slutten, så her er en liten oppsummering og litt om hvordan jeg har hatt det i seks uker hos en av landets store Performance Marketing-byrå!

Praksisen har gått veldig bra, så bra at det egentlig er litt trist at jeg må tilbake på skolen noen måneder før jeg er ferdig. Jakten på jobb har begynt forlengst, og jeg tror tiden hos Synlighet virkelig har bidratt til at jeg er tryggere på valget mitt: Å spesialisere meg innen SEO og innholdsmarkedsføring.

Tiden min her har definitivt møtt forventningene mine og mer til, og at det ikke går en dag uten at jeg ler på jobb, er helt fantastisk. Jeg har fått mange utfordringer underveis, og fått jobbe med mange forskjellige bransjer som jeg ellers ikke hadde noen erfaring med. Jeg har fått prøve nye verktøy og sett på hvor mye SEO-arbeid og optimalisering faktisk hjelper. Jeg har fått implementere søkeordsanalysene mine på både nye og eksisterende sider, og se på treff fra organisk søk gro, og jeg storkoser meg!

Forskjellen på byrå- og kunde-arbeid

Det har vært en omstilling å jobbe hos byrå, tidligere har jeg nesten utelukkende jobbet på kundesiden, og det er i og for seg helt greit det, men byråjobb har nå blitt drømmen. Jeg liker de evige forandringene og stadig høye tempoet, og setter veldig pris på at jeg i løpet av de siste seks ukene har fått holde på med det jeg brenner for, og fått lære av de flinke folkene her. Ting må gå mer sømløst i et byrå, fordi det ikke er tid til noe annet.

I det siste har jeg også fått jobbe litt med noen caser som skal opp på nettsiden til Synlighet, og det har i seg selv vært en liten utfordring. Jeg har aldri tidligere skrevet en faktisk case, så det å få lov til å intervjue kollegaen som har jobbet med casen, samle data og beskrive jobben de har gjort på en forståelig og god måte, har vært moro.

Nå har jeg knappe to dager igjen, og det er litt kjedelig å tenke på at tiden min her går mot slutten. Når jeg nå står igjen med jobbsøking og nyoppstartet frivillig organisasjon, deltidsjobb og slutt på studiene hos Høyskolen Kristiania, så tror jeg nok at det skal gå greit.