For Pellegrino Riccardi: Nettside

  • av
Nettside for Pellegrino Riccardi 1 - Marie Elena Mathisen

Pellegrino ble referert til meg når han etterspurte en som kunne sette opp hans nye blogg-fokuserte nettside.

Målet vårt var å skape et nettsted som ville være en god portal for hans arbeid som tverrkulturell ekspert og foredragsholder, og samtidig ga ham plass til å blogge mer aktivt.

Nettsiden skulle også fungere på både norsk og engelsk, og være enkel å holde oppdatert.

Den gamle siden

Den gamle nettsiden til Pellegrino var helt ok til å være en gammel og statisk side, men den var ikke særlig mobilvennlig, og ga ikke nok plass til bloggingen. Den var også noe komplisert å oppdatere, og hadde derfor ikke blitt oppdatert på en god stund.

Løsningen

Vi ble fort enige om at WordPress var veien å gå, og etter litt kreativt samarbeid, startet jeg byggingen av et moderne og varmt nettsted, som representerer Pellegrinos professjonelle arbeid og blogg på best mulig måte.

I tillegg til et ryddig nettsted, fikk Pellegrino kurs i bruken av WordPress som plattform, slik at bloggingen skulle gå for seg enklest mulig. (Du kan klikke på bildene for å se direkte på nettstedet)

Nettside for Pellegrino Riccardi 1 - Marie Elena MathisenNettside for Pellegrino Riccardi - Marie Elena Mathisen

Tilbakemelding fra kunden

«I hired Marie to design a practical, clean, and modern-looking blog / homepage for me, «something that a blog-idiot like myself could understand and use actively», I believe was her brief. Marie excelled my expectations. She is hard-working, conscientious, and a great listener.

In addition, Marie managed to do what I believe is a common challenge for someone working in her line of business; namely, listening to someone who is not familiar with the language of social media programming (WordPress in this case) and «translating» it into concrete visual concepts that I understand and can work with.

Well done, Marie. I would recommend you in a heartbeat.»

– Pellegrino Riccardi